Контакти

Езикови курсове

   


Aнглиийски


Немски


Италиански


Испански

 

Вие искате да повишите нивото си или да започнете изучаването на нов език - всичко това можете да направите, като се запишете в езиковите курсове, които " Орбита " Ви предлага:

Английски език

Harrow

Училището предлага кратък, изпитен и дълъг курс. Продължителността на курсовете е от 1 седмица до 48 седмици. Включени са обучение, настаняване в двойна стая в семейство, всички хранения през цялата седмица, банковите разходи и някои социални дейности. Курсовете са подходящи за кандидати над 17 години.

Английски език с асоциацията "Елизабет Джонсън"

Асоциацията предлага международна лятна програма за кандидати от 8 до 22 години в различни градове на Англия, напр. Haslemerke, Rickmansworth, Guilford, Brighton, Cambridge, Bristol, Southampton, Reading, London и курсове през цялата година в London, Salisbury, Bournemouth, Brighton. Курсовете варират от 2 до 4 седмици. Възможна е и по-голяма продължителност на курсовете. Включени са обучението, настаняване в семейство и пълен пансион. Има фиксирани дати за начало и край на курсовете.

Сидни - Австралия

Курсовете са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. Колежът дава добра подготовка за следните изпити: IELTS, TOEFL, CAMBRIDGE FCE,CAE and CPE, CAMBRIDGE BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE and PITMAN'S ENGLISH FOR BUSINESS COMUNICATION. Курсовете са от 12 до 48 седмици. Включени са обучение, настаняване в семейство, закуска и вечеря от понеделник до петък и всички хранения през събота и неделя. Курсовете са с фиксирани начални дати през цялата година.

Във Вашингтон

Видове курсове - Basic, Intensive, Language for career, Language for College/ University Курсовете са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. Курсовете са от 2 до 13 седмици и включват обучение, настаняване в семейство в единична стая и полупансион.

Великденска и лятна програма за тинейджъри в Малта

Курсовете се провеждат в Слиема и са предназначени за младежи от 14 до 18 години. Училището организира различни екскурзии, забавления и партита за курсистите. Курсовете са от 2 до 4 седмици.

Немски език в Германия

Училищата се намират в Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Хановер, Хайделберг, Нюрнберг и Весбаден и предлагат краткосрочни и дългосрочни, Стандартни и интензивни курсове за хора от всякакви възрасти. Краткосрочните курсове са от 2 до 4 седмици. Възможна е и по-голяма продължителност на курса. Дългосрочните курсове са от 8 до 48 седмици. Лятната програма е през Юли и август в Хановер, Хайделберг, Нюрнберг и Весбаден. Има възрастово ограничение - от 17 г. до 30 г. Краткосрочните и дългосрочните курсове са за участници над 17 год. Включени са обучение, настаняване в семейство в двойна стая и полупансион.

Италиански език в Италия

Училището се намира в Рим. Минимална възраст за кандидатие - 16 год. Училището предлага курсове за всички нива - от начинаещи до напреднали. Видове курсове - интензивен групов: от 2 до 4 седмици.
- Индивидуален интензивен и неинтензивен
- Комбиниран - от 2 до 4 седмици.
- Бизнес италиански - 4 седмици
- Италианска кухня и вина - 4 седмици
- Фотография - 4 седмици
- Италианско кина - 4 седмици
- История на италианската опера - 4 седмици
- История на изкуството - 4 седмици
- Подготовка за CILS сертификат - 5 седмици

Испански език в Испания

Колежът се намира в Саламанка. Има 8 нива - от начинаещи до студенти с много добро ниво 2. Видове курсове
- Интензивен курс - от 2 до 36 седмици
- Испански и култура - от 2 до 8 седмици
- Испански и литература - от 2 до 6 седмици
- Супер интензивен - от 2 до 8 седмици
- Бизнес испански - 4 седмици
- Подготовка за D.E.L.E. диплома - от 8 до 16 седмици
- Превод - от 2 и 4 седмици
- Мини групи - от 2 и 4 седмици
- Индивидуални курсове

 
контакти       нагоре